Det må bare forsøges …

I onsdags sad jeg klar til at se Den store bagedyst. Spændt på at se, hvem er med i år, og hvilke kager og spændende udfordringer kommer på programmet. Og de er bestemt kommet godt fra start.

I år har DR så givet den mulighed, at seerne selv kan prøve kræfter med den udfordring, deltagerne også får. Og sådan en mulighed, den er da svær at over se 🙂

Og sagt med samme – jeg har stor respekt for alle deltagernes resultater. Det kan godt være, at når vi sad i sofaen og kiggede med, at nogen kager var flottere end andre. Men overordnet set, synes jeg de gjorde det godt.

Her er mit første forsøg 🙂

Proportionerne er ikke helt på plads, det ligner mest en paddehat. Smagen på æblemos og creme er ret  – for ikke at sige – meget neutral. Og den kunstneriske udførelse kalder på mere træning 🙂

Men sjovt har det været, og jeg gør et nyt forsøg i næste uge. Jeg har et møde, hvor der skal serveres kage, så kommer disse med igen. For med æbler i haven og fine æg fra søde høns, så er en del af ingredienserne lige ved hånden.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Genganger burgerboller

Næste indlæg

Weekend glimt

2 Kommentarer

  1. Lene

    Jeg hepper på dig 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak for opmuntringen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal