Jeg har tidligere bagt burgerboller – men det er faktisk allerede over et år siden, og nu fik jeg lyst til at prøve igen.

Mest fordi, at jeg fik lyst til at spise en burger til frokost 🙂

Jeg bagte dem i går, så aftensolen gør billedet lidt mørkere end billedet af frokostburgeren 🙂

I forhold til første gang jeg bagte dem, så har jeg her rullet dejen ud og brugt en rillet form til at udstikke bollerne med. Det fungerede fint, men det ser lidt forkert ud i forhold til det man forventer af en burgerbolle 🙂

Men bollerne forblev lave og smager bare ret godt.

Efter frokostburgeren går turen sydpå – afsted med trillebøren. Da jeg for 24 år siden gik på Pastoralseminariet fik vi det råd, at når vi havde haft en tung begravelse, så skulle vi efterfølgende bruge en halv dag på at gøre noget godt for os selv. Og det gør jeg så i dag! Ud i det fri, mens sensommeren endnu viser sig fra sin allerbedste side 🙂

Jette