Jeg ville jo så gerne – men evnerne rakte ikke helt. Og det er helt okay.

Jeg havde menighedsrådsmøde i aftes og ville gerne servere Tivolikagerne – i en mere velproportioneret udgave og helst med fin gele på toppen. Men geleen floppede!

Men bortset fra det, så kan kagen altså godt anbefales. En fin lille mørdejsskal fyldt med god æblemos, toppet med flødeskum, lækker marengs og romcreme. Og hver del kan laves i forvejen og blot samles lige inden servering, så det er en overkommelig opgave at servere en konditorkage 🙂 Opskriften er fra Den store bagedyst

Der kommer en ny hemmelig udfordring i aften, nu ser jeg, om jeg har mod på at prøve den også 🙂 Jeg lærer jo noget, hver gang jeg skal bage noget nyt og ukendt.

Og til sidst et billede af noget helt andet – husker du den lille tomatplante? Den har klaret sig fint, men synes stadig godt, at solen må skinne og varme lidt mere 🙂 Jeg har fået nogle små røde tomater, og håber på flere.

Det er lidt svært at se, men der er en del grønne tomater. Så min investering på 7 kr. har bestemt tjent sig hjem igen 🙂 Og jeg har nydt at spise solvarme tomater, de er bare gode.

God onsdag.

Jette