I denne uge er der Spil Dansk Uge. Det er KODA der står bag idéen – og er tænkt som en hyldest til al den gode danske musik, der findes. Både nutidigt, men også ældre musik og sang. Det er 13. gang  det løber af stabelen, og vores kirke har været med til det næsten hele vejen igennem.

For jeg synes, at vi har en salmebog og en salmeskat, der meget fint rammer ind under dette med at spille dansk. Og kirkerummet er et fantastisk sted at synge.

Så i eftermiddag afholder organisten et arrangement, hvor man blot kan møde op og synge med, og så slutter det hele med en lille koncert til sidst. Meget enkelt og super hyggeligt.

Og vi begynder med kaffe 🙂

Så derfor var der gang i ovnen i går. Der blev bagt gulerodskage, og denne gang får den creme på toppen. Opskriften står nederst i indlægget her.

For ud over gulerodskagen, så kommer også disse chokolade cookies med. Jeg bagte dem til Peters fødselsdag, men de er ikke blevet spist, så nu kan de gøre gavn her i stedet 🙂

Cremen til gulerodskagen fik jeg idéen til i Lise Lotz bog – Kager uden mel. Jeg tilpassede opskriften så den matchede min kages størrelse.

Safran flødeostcreme

100 gr. flødeost

50 gr. flormelis

1 spsk. citronsaft

et lille nip safrantråde

Smuldr safrantrådene og lad dem trække nogle minutter med citronsaften. Det giver en flot farve. Rør flødeost og sukker i og bland det hele godt. Og er klar til at komme på den kolde kage.

Smuk tirsdag.

Jette