Nybagt kringle

Det er selvfølgelig en sandhed, der ændrer sig i takt med, at tiden går. Men lige nu – på billedet – er kringlen nybagt og skal med til Nordjylland.

Min gamle far klarer sig faktisk forbavsende godt, efter at han er blevet alene, med hjælp fra søde hjemmehjælpere, der flittigt kigger ind og får en lille snak. Tryghedsbesøg hedder det vist – et lidt specielt ord, men for min søster og jeg er det et godt ord. For når afstanden er på godt 250 km, så er det bare ikke hver dag, der er mulighed for at kigge ind.

Så jeg betaler gerne min skat og er rigtig glad for den velfærdsstat, vi er indbyggere i.

Kringlen – eller stangen – er bagt efter opskriften her – i ca. halv størrelse.

Og inden jeg kører nord på, vil jeg lige løfte sløret for, at der kommer et godt tilbud, du godt kan begynde at glæde dig til at læse mere om på fredag. Et godt tilbud, i hvert fald når jeg selv skal sige det 🙂 For bloggen her fylder snart et år – og det er planen, at det fejres. Men mere om det sidst på ugen.

God tirsdag – den sidste dag i september.

Jette

Forrige indlæg

Indkøb og korkoncert

Næste indlæg

Minimarengs

2 Kommentarer

 1. Unknown

  thanks for share
  skrotbil

 2. Jette Holm Rosendal

  Velbekomme 🙂
  venlig hilsen
  Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal