Lørdagen bød på noget meget konkret og jordnært – tilbudsjagt i grænsebutikker – og en opløftende korkoncert. Så sammenlagt blev der nogenlunde balance 🙂

Nu har jeg tidligere gjort mig lidt morsom på børnenes bekostning,  når de tog bilen og drog sydover. Men forleden, så fulgte jeg altså selv trop. Jeg havde læst reklamer og der var alligevel nogle tilbud, der var værd at gå efter – eller rettere at køre efter. Om det betaler sig i benzin regner jeg med vilje ikke på – men Peter, hans kæreste og jeg havde til gengæld nogle hyggelige timer sammen. Og det tæller også.

På billedet ses det, som jeg specifikt var gået efter – indkøb til bloggen. Eller ingredienser til noget, der engang kommer på bloggen.

Jeg regnede lidt på det, da jeg kom hjem, og skulle det tilsvarende være købt i Danmark, så havde det ret præcist kostet det dobbelte. Så jeg er faktisk ret godt tilfreds med mine indkøb. Selv om det er lidt et gedemarked med kæmpestore vogne og masser af mennesker og rigtig meget slik, øl og vin. Men altså også en del, som jeg nok skal få brugt.

Eftermiddagen bød på noget helt andet. En korkoncert i Middelfart med 5 forskellige voksenkor, de to var fra Norge. Blandt andet en sangforening med 30 granvoksne mænd, der sang, så det var en fornøjelse 🙂

Der var gratis adgang og tilmed et glas boblende vin i pausen, så det var en fornøjelse at sidde og lytte med. Og glædes over alle de mennesker, som havde det så fint med at synge sammen, og underholde tilhørerne.

Kameraet havde jeg glemt – så desværre ikke noget billede derfra.

Men her er et af mine morgenfriske høns, der glad siger godmorgen på en lidt grå og diset mandag.

Jette