Denne uge byder på endnu en fødselsdag i min familie – mellemste barn bliver 23 år! Hvor tiden dog går. Men skønt at se, at ungerne trives og har travlt – med at lære og læse og finde sin plads her i verden. Der er mange udfordringer, meget der skal tages stilling til – jeg misunder dem ikke som sådan. Er faktisk ret godt tilfreds med at være der i livet, hvor jeg nu engang er.

Men fødselsdagsbarnet har for længe udtrykt ønske om en ganske speciel kage – som jeg indtil videre kun har fundet som et billede. Så gode råd er lidt dyre. Eller også må der jo bare improviseres. Og det bliver vist det sidste.

Jeg løfter kun sløret for, at det er en lagkage 🙂 og i dag bages bunden. Så læs gerne med de følgende dage, så skulle der komme mere om den mystiske kage.

Jeg fandt for flere år siden en opskrift på nogle lagkagebunde, som jeg synes er rigtig god. Den er lidt anderledes i sin fremgangsmåde – men den er let og ukompliceret og det fungerer.

Den bages i en springform og deles efter bagning i to eller tre bunde.

Opskriften har jeg lagt ind tidligere og den finder du her
 

Her er et par billeder af lagkagebunden på vej i ovnen og som bagt.

Nu venter den så på, hvad der videre skal ske 🙂

Jette