– så længe det varer – med nybagte chokolade cookies. Det er nu en rar tanke på en lørdag, der mest står på oprydning og rengøring. Så er enhver pause kærkommen – med kaffe og cookie.

Opskriften er den samme som tidligere og findes her. Og apropos det med julerester – så havde jeg noget chokolade til overs fra julen, det blev groft hakket og fungerer fint i de her småkager.

Dagen er begyndt på den bedste måde – med gårsdagens avis (Kristeligt Dagblad) fyldt med artikler, der sagtens kan læses dagen efter. Artikler, der ofte giver anledning til eftertanke.  En af overskrifterne lød: “Hvad er meningen med livet, når man har alt?” – om meget rige unge, der tumler med spørgsmålet om, hvad der så giver mening, når de dybest set ikke behøver arbjede. Og så en anden artikel om singlegudstjenester, hvor en ældre dame sagde, at det bedste i livet var: “følelsen af, at der var andre, der havde brug for en.”

Forskellige tanker, forskellige skæbner og forskellige vinkler på livet. Jeg havde helt glemt, hvor godt det er at sidde og fordybe sig i en avis med en kop kaffe ved siden af.

Og blev enig med mig selv, at jeg skal også på biblioteket idag – jeg mangler noget læsestof i bogform. Min nye iPad er god, men der er nu ikke noget som en rigtig bog 🙂

God lørdag til dig – med de gøremål, der nu dukker op.

Jette