Julebrownie med amarena kirsebær

Forleden så jeg et billede af en brownie med amarena kirsebær 🙂 Og så var der ikke så langt til handling, for der er stadig lidt bær tilbage i mit fine glas.

Og i eftermiddag er der igen et møde, her tror jeg helt sikkert, at et lille stykke kage vil være på sin plads 🙂

Julebrownie med amarena kirsebær (8 stk)

1 æg

½ appelsin, revet skal

35 gr. farin

50 gr. sukker

50 gr. chokolade

40 gr. smør

50 gr. mel

1 spsk. kakao

½ tsk. kanel

½ tsk. ingefær

25 gr. hvid chokolade, grofthakket

8 – 10 amarena kirsebær

Smelt smør og den mørke chokolade over svag varme. Pisk imens sukker, farin og æg godt og grundigt. Pisk den let afkølede smør/chokolade blanding i. Sigt mel og kakao og vend det i dejen sammen med de øvrige ingredienser – undtaget kirsebærene.

Fordel dejen i en lille springform (min er ca. 16 cm i diameter) – med bagepapir i bunden. Fordel kirsebær på toppen og bag så kagen ved 175 grader ca. 20-25 minutter. Lad den køle af i formen.

Jeg dryssede med lidt flormelis – mest fordi det bare er vinter 🙂 Skæres i små stykker, for det er en meget tæt kage, med masser af lækker smag. Lidt julet på grund af krydderierne og med et anderledes strejf af noget ukendt – de lækre bær. Hvis du ikke lige har dem i skabet, kan den også sagtens bages uden 🙂

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Appelsinmarmelade

Næste indlæg

Ugens koncerter

2 Kommentarer

  1. A + K = ♥

    Lyder som en lækker kombi (:

    – A

  2. Jette Holm Rosendal

    Det smager også virkelig godt 🙂 er selv ret overrasket.
    kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal