Do it yourself – gør det selv – det kan jo dække over meget forskelligt 🙂 Og gør det også i dette indlæg. Men fælles for de tre billeder er, at jeg selv har lavet tingene, efter bedste evne.

Øverst er endnu en efterårsdekoration. Den ser vist lidt rodet og urolig ud -men egentlig er jeg glad for den. Den har intet kostet mig, ud over en dejlig gåtur i Grene Sande, hvor jeg fandt mos og kogler. Og i Oles have var en hortensia som nu er færdig med at lyse op der, så blomsten kom med i dekorationen her. Æbler og grene fulgte med, og det hele lyser vel af efterår 🙂

Spejlet her har været meget længe undervejs 🙂 Men endelig er det kommet på plads, så det nu er muligt at få et glimt af sig selv og håret, når man kommer ind i huset.

Spejlet er købt på dba, skilt ad, malet med kalkmaling og så samlet igen.

Det er altid lidt sjovt at kunne lykkes med et sådant projekt.

Det sidste projekt er i en helt anden boldgade – det er et par stykker strik, der er blevet færdige. De mangler lige at blive vasket, men er så også klar til at komme i brug.

Det er en vest til yngste barnebarn – den kan varme på maven, når hun inden længe begynder at kravle rundt på gulvet. Og det andet er en sweater til Christine. Den er løs i ærmer og hals, så den er let at få over hovedet. Og det er vigtigt, tålmodigheden er ikke altid lige lang, når det handler om at tage tøj på 🙂 Men skønt at kunne strikke noget, som kan bruges.

På en gråvejrs mandag.

Jette