Det går hurtigt fremad i denne tid med husbyggeriet. Eller i hvert fald hurtigere end det har gjort. Måske også fordi det er så tydeligt, når der bliver lavet et stykke arbejde. Det er jo det endelige udtryk, der er ved at komme frem.

I denne uge er der blevet sat loft op inde i huset – Ole har også været i gang og fået sat omkring halvdelen af loftet op i garagen. Det hele bliver bare så fint, og der er en vældig god akustik i hele huset. Det er rart at være i rummene.

Troldtekt er Futurecem, det vil sige en udgave, hvor co2 aftrykket er lidt mindre. Der er brugt en anderledes cementblanding til at samle træspånene med, og dermed bliver hele produktet lidt mere miljøvenligt. Cement er og bliver en tung spiller i co2 regnskabet, men det er et nødvendigt produkt i mange sammenhænge. Men med omtanke, så går det også.

Og så var der fest i det lille hus forleden 🙂 For der kom en port i garagen! Ole har længe ventet på den automatiske port, hvor den åbnes med en fjernbetjening. Det er nu også smart. Og nu er huset fuldstændig aflåst, det betyder selvfølgelig også noget.

Og som min datter sagde, nu ligner det da et næsten færdigt hus. Og ja, det går i den retning, men der er lidt vej endnu 🙂

Men porten blev fejret – med champagne, chips og frøkiks. Man skal aldrig lade en chance passere, hvis der er mulighed for at drikke et glas boblende vin 🙂 Jeg havde været en tur i genbrug for at købe et par ekstra glas – for champagne skal nu helst drikkes af rigtige glas, hvis du spørger mig.

Nu er der weekend i byggeriet – men i næste uge går det videre.

God weekend.

Jette