Et par trappetrin

Rigtig meget handler i denne tid om husbyggeriet 🙂 Det er nok ikke så underligt, for det er da et stort projekt – og noget vi har brugt masser af tid på at planlægge og forberede. Det går stille og roligt fremad. I sidste uge var tømreren i gang med at isolere loftet – vi havde jo isoleret væggene 🙂 Men den mere bøvlede del, får den unge tømrer lov til at tage sig af.

Men noget, vi ikke havde tænkt ind i plantegningen, var en trappe. Der skal jo heller ikke være trappe i huset, det er et etplanshus. Men min svoger havde været forbi – og mente helt bestemt, at der manglede altså et par trin, når man skulle træde ind i huset.

Og det havde han helt ret i – men hverken Ole eller jeg havde fået lagt noget foran døren, eller sådan rigtigt tænkt en løsning igennem 🙂 Men det havde min svoger.

Så i løbet af ingen tid, havde han målt op, og hjemme i sit lille værksted lavet den fineste trappe. Med materialer fra et andet byggeprojekt – så det var ren genbrug.

Og hvor blev den fin, og hvor gør det en stor forskel 🙂 Trinenes størrelse er helt perfekte, og det er så meget lettere at træde ind i huset. Og der bliver trods alt gået ud og ind af den dør en del gange i løbet af en dag.

Og så tænker du måske, hvordan dog skrive så meget om et par trappetrin ? Men de gør bare så stor en forskel – og så er jeg taknemmelig for, at nogen lige kunne se, at her kunne de bidrage og gøre en forskel. Så Axel får en venlig tanke, hver gang jeg går op af trappen 🙂

Nu er det spændende hvor længe den bliver 🙂 I sommerhuset lavede Ole også en midlertidig trappe op til terrassen – den endte med at blive solgt sammen med huset 🙂 Den blev aldrig udskiftet.

Udskiftet er til gengæld skiltet på grunden, for nu har tømrerfirmaet fået deres navn på projektet.

Og således godt i gang igen – en lille uges ferie er forbi. Nu venter ret mange juleprædikener 🙂

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Så er adventstiden begyndt

Næste indlæg

Lucia brød

2 Kommentarer

  1. Else-Marie Klerens

    Fin trappe. Godt at arbejdet skrider frem. Men jul i det nye hus ? God vind med alle prædikerne. Og glædelig jul til jer 🎄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal