Så er det i dag, at jeg skal være frivillig på Klimafolkemødet. Det glæder jeg mig til – der er en helt særlig stemning, masser af mennesker og aktiviteter og masser af info om grøn omstilling på alle mulige måder.

På den helt lavpraktiske måde – så binder jeg to buketter med havens og årstidens grene og blomster. Her er klimabelastningen vist nærmest nul.

Blomster og grønne grene og blade er igen fundet på en tur rundt i Oles have – og så ellers naturen uden om. Jeg har klippet et par hyben grene af – og hvor de stikker 🙂 Og jeg har fundet lidt glemte kornaks – næsten helt bibelsk, for der står i Det gamle Testamente, at man skal lade lidt korn stå til den fremmede, den faderløse og til enken. Og endelig tog jeg en lille gren fra et egetræ fyldt med frugt. Alle naturens gaver kan bruges i en sensommerbuket – der kom for resten også et æble i den ene buket 🙂

Den store buket er til Klimafolkemødet, den lille buket blev brugt som værtindegave 🙂

Og det er altså ikke fordi jeg er specielt god til at lave buketter – men jeg vil gerne slå et slag for, at vi prøver at bruge det, der er lige uden for vores dør. Og øvelse hjælper 🙂 Jeg er stadig så glad for det kursus, jeg deltog i sidste år – det har givet så meget mod på at gå i gang med at binde buketter. Og indse, at blomster og grene kan bruges på flere måder.

Nu håber jeg, at min sensommerbuket vil lyse op på infostanden ved Klimafolkemødet i dag og i morgen.

God weekend.

Jette