Det hele var jeg omkring i weekenden 🙂

Brødet var til mine kære kollegaer i genbrugsbutikken. Vi er jo flyttet til større lokaler og det betyder, at vi ikke kan holde pause på samme tid længere, så nu mødes vi lidt tid, inden vi åbner, og får lige en kop kaffe og vendt lidt af hvert. Og spist lidt brød 🙂

Jeg havde bagt bløde boller (opskrift lidt som denne, dog kun med vand som væske) og så vendt de rullede boller i frø, sat dem tæt sammen, så de fik en blød kant – det blev nu meget godt 🙂

Og så er det bare tid for æblekage – nedfaldsæblerne er så fine til at koge mos af. Så der kom også lige en lille æblekage med i butikken 🙂

At bygge et hus tager godt nok sin tid. Især når man står utålmodigt og tripper efter at tage næste skridt. Weekendens besøg viste da også kun, at der var kommet en masse flamingo – som skal bruges i bunden af fundamentet. Og det er naturligvis vigtigt. Men også lidt kedeligt. Nu håber jeg, at der sker lidt mere i den kommende uge.

Og endelig fik jeg lavet en lille efterårsdekoration – sammenplantning, eller hvad man nu lige vil kalde det. Den bestod af en hvid lyng, købt i Netto, nogle stilke af sankt hans urt, som har stået i vand, og som jeg nu håber vil slå rigtig rod i jorden. Og endelig et græskar af egen avl. Jeg ved ikke hvilken slags det er – og det pudsige er, at det er selsået. I løbet af sommeren er det vokset op ovenpå kompostbunken. Jeg ved godt at græskar kræver godt gødet jord, men at gro på kompostbunken er nu alligevel ret imponerende 🙂

Og så er vi ved at være klar til en ny uge 🙂 God mandag.

Jette