Jeg har fået mig et plantebord. Eller rettere, jeg har nu selv købt det 🙂 Efter en del overvejelser – for behøvede jeg nu et sådant bord ? Men når man har tænkt over det i nogle dage, så kan det ikke længere kaldes et impuls køb, så jeg synes, det er ok at købe noget, jeg gerne vil have. Jeg ved dog ikke helt, hvad jeg skal bruge det til eller hvor bordet på sigt skal stå. Men jeg kan godt se en fordel ved at have et arbejdsbord i den rette højde, når der skal arbejdes med blomster og planter.

Så nu er jeg den glade ejer af et plantebord.

Der var mange overvejelser – også mere end købesummen berettigede til 🙂 Men det som gjorde udslaget var, at bordet var lavet af FSC-certificeret træ. Det sætter jeg stor pris på. Det står desværre ikke på kassen, men kun i annoncen – så jeg er nødt til at stole på, at det er rigtigt. At det er lavet af FSC træ betyder jo, at der er genplantet træer, og at der blandt andet er gode forhold for dem, som arbejder med træet.

Det lille bord har jeg selv samlet 🙂 Tænkte ved mig selv, at når andre kunne køre i Ikea og samle et skab derfra – så måtte jeg også kunne samle et plantebord fra Jem og Fix 🙂 Og det lykkedes. Men selvfølgelig måtte der lige skrues nogle skruer ud igen og ind igen – manualen var ikke videre pædagogisk, og min erfaring ud i det med træ og skruer er stort set ikke eksisterende. Så en beskrivelse med rækkefølgen havde været rart.

Men pyt. Jeg kom i mål 🙂

Og når jeg kigger rundt på nettet – så er der mange muligheder for bare at bruge bordet til at stille pynt og fine blomster på 🙂 Så jeg er sikker på, at jeg nok skal få brug for – og ikke mindst, blive vældig glad for mit lille nye plantebord.

God mandag.

Jette