Der er kasser på loftet med julepynt – gemt fra år til år. Og det er helt som det skal være. Pynt fyldt med minder og historier.

Men det er også lidt hyggeligt at finde noget nyt og fint julepynt. Det er sjældent jeg går i almindelige butikker for at finde pynt. Jeg synes det sjovere at kigge på genbrugsbutikkernes juleborde og finde noget, som måske kan bruges. Eller tage på julemarked.

At sådant besøgte vi i går – sammen med barnebarnet, der jo kommer til at opleve sin første jul i år. Det var byens lokale julemarked – der var virkelig mange juleting til salg – men desværre ikke helt så mange mennesker. Men vi fik set det hele – og hjembragt et mikro drejet juletræ og så fandt jeg noget blød enebær (tror jeg :-)) Det skal nu bruges i en dekoration.

Fra min lokale genbrugsbutik har jeg fundet den fineste engel – jeg er så glad for den. Og fandt forleden de to små keramik juletræer – med lys i. Begge dele har boet hos andre familier – og nu bor de her – og spreder lys og glæde.

Julepynt bliver her forstået temmelig bredt 🙂 For jeg har også syet en mulepose af julestof fra genbrugsbutikken. Men jeg tænker, at et net med hjerter og engle, det må høre hjemme i denne tid på året. Nu bliver det sat til salg i genbrugsbutikken – så håber jeg en eller anden kan bruge det, når strikketøj eller indkøb skal bæres rundt.

God mandag – på kanten af advent og juleforberedelser 🙂

Jette