Jeg har bagt dem før 🙂 Men nu lå der igen lidt citroner, som snart skulle bruges – og bagværk med remonce er altid godt. Så denne gang blev det citronsnurrer, der kom i ovnen.

Opskriften finder du her. Det er faktisk ikke så lang tid siden, at jeg sidst bagte en portion. Denne gang kom de snurrede snurrer så i en muffins papirform – for at holde på fyldet. Og det var en god ide. Der var kun et par enkelte af snurrene, der havde vokseværk og kom ud over kanten. De øvrige blev, hvor de skulle, og alt fyldet blev derfor også i snurren.

Mine citronsnurrer er gode og robuste 🙂 Det vil sige, at der er en del brød i dem. Og der er tillige groft mel i 🙂 Det vil nogen synes er helt forkert, men jeg er vild med solidt brød, så mig passer det fint. Jeg sætter pris på fyld i beherskede mængder. Men det er naturligvis en smagssag – så mængden af remonce kan selvfølgelig godt øges, hvis man har lyst til det.

Men nybagte citronsnurrer til eftermiddagskaffen – det går nu fint an. Så god fornøjelse med at bage 🙂

God onsdag.

Jette