Bloggen fortæller vist sit tydelige sprog om, at der er kommet et nyt lille menneske ind i mit liv. Det lille barnebarn. Og hun er virkelig en velsignelse for os alle 🙂 Hun trives og vokser og spreder masser af glæde.

Og nu har jeg så fået strikket hue nummer to til hende. Den første var så lille, at hun kun kunne bruge den på turen hjem fra sygehuset, da hun lige var født 🙂

Men nu nærmer vinteren sig, så jeg har været i gang med en lidt større hue. Igen var biblioteket inspiration – forstået på den måde, at jeg her fandt den fineste bog med baby strik. Og bogens titel gjorde den ekstra interessant. Den hedder “Noahs ark” Fordi alle modellerne refererer til dyrene i Noahs ark.

Og forfatteren slutter sit forord med at ønske god fornøjelse med at strikke modellerne:

Fyld maskerne med håb, glæde og lyse tanker.

En smuk kommentar, inden et strikketøj begyndes.

Garnet er fra gemmerne – nu mangler jeg så blot at se, om barnebarnet kan få huen over hovedet 🙂 Det håber jeg. Og jeg er sikker på, at huen vil lune hendes ører – og hver maske er fyldt med håb, glæde og lyse tanker.

På en smuk mandag.

Jette