Det er blevet langt mere relevant at have et godt net eller en god mulepose med, når man skal ud at handle eller have sit strikketøj med i byen. Jeg er blevet inspireret af frivilligkurset, hvor jeg mødte en kvinde, som lavede de fineste muleposer ud af gamle broderier og stof, hun fandt i genbrugsbutikken.

Så jeg gik i gang med at kigge efter smukt og stærkt stof, da jeg sorterede i genbrugsbutikkens mange poser. Og fandt det fineste, kraftige engelske bomuldsstof i et romantisk tryk. Det blev købt – og så skulle der syes en mulepose 🙂

Den er blevet foret med noget silkestof, jeg havde liggende på loftet. Det må være mindst tyve år siden, at jeg købte det. Men har aldrig fået det brugt – det er jo lidt fjollet. Men nu gør lidt af det gavn her inden i posen.

Stofstykket, som jeg fandt i genbrugsbutikken var lidt langt i det – så derfor er posen også blevet en lidt slank i model 🙂 Men der kan helt sikkert godt være nogle varer deri – eller et strikketøj.

Der er også lavet en “bund” i posen – bare for at gøre den lidt mere firkantet.

Nu tager jeg den med i butikken i dag – og så er jeg spændt på, om den bliver solgt. Det håber jeg.

God fredag.

Jette