For noget tid siden købte jeg en stop madspild pose med frø og kerner til en portion kiks. Den var langt fra sidste salgsdag – den kunne faktisk holde sig til sommeren 2023! Men der var åbenbart ikke så meget salg lige i den slags varer.

Men jeg synes nu, det så spændende ud. Så nu er der bagt kiks, som smager dejligt og som kan bruges til brunch for de unge mennesker på lørdag. Der blev drysset lidt revet ost på toppen, inden jeg bagte kiksene.

Brunkagedejen stammer fra en pose Too Good To Go, som vi købte for et par uger siden. Også her er holdbarheden helt i orden – sidste salgsdag er midt i juni i år. Men jeg ved selvfølgelig godt, at sæsonen for brunkager ligesom er forbi.

Men jeg vil nu alligevel sige, at nybagte og lune brunkager – de smager også fint en marts aften 🙂

Too Good To Go er et vældig fint koncept. Men det er lidt ligesom juleaften, du aner ikke, hvad du får med hjem i posen. Vi køber mest hos den lokale Brugs, og her er det alle varer, der kan komme med – frugt og grønt, mælkeprodukter, lidt kødvarer og for det meste ret meget brød og kager.

Og så er udfordringen jo, at få lavet noget mad ud af det, der er i posen. For ellers ender det jo bare som madspild hos mig i stedet for, og det er jo ikke meningen.

Du kan læse lidt mere om Too Good To Go på deres hjemmeside her

God onsdag.

Jette