Jeg besøgte min søster og svoger i går – og glemte min telefon. Først går der lidt tid, inden jeg opdager det, men så går jagten ellers i gang. Hvor havde jeg den sidst, hvor lagde jeg den osv. Og jeg var nået ned i sommerhuset, før jeg opdagede det – så der var lidt lang vej tilbage.

Men endelig lykkedes det – min søster fandt den glemte telefon i hendes spisestue 🙂 Så nu går vejen forbi igen i dag, for at samle telefonen op. For verden går lidt i stå uden en telefon. Eller sådan føles det.

Så billeder er der ingen af i dag. Jeg ville ellers have vist efteråret ved sommerhuset – men det bliver en anden gang. For eksempel et billede af mit belle de boscop æbletræ – det har haft to æbler i år. Og de er blevet for tunge for den tynde gren, så nu er den desværre knækket af. Æblerne skal jeg nok få glæde af, og så håber jeg træet kommer sig. At naturen selv tager hånd om det, jeg ikke havde hånd om.

Og så har der været frost i nat. Eller lige deromkring. Der er rim i græsset og frost på bilen – og godt gang i brændeovnen. Det er til gengæld vældig hyggeligt 🙂

God onsdag – og så håber jeg på billeder i næste indlæg 🙂

Jette