Vejrskifte 🙂 Solen er gået sin vej, der er grå himmel og regndråber i luften og temperaturen er faldet. Men okay med en pause på det fine sommervejr, men det må gerne komme igen.

Onsdagens kontor er også skiftet ud – jeg er taget til Hejnsvig, hvor Oles udestue i dag fungerer som kontor. Det er nu ret fint 🙂 Der er tillige selskab af både Alba og Bella, hund og kat.

Ugen er fyldt med samtaler, møder og kirkelige handlinger – så det er rart, at der lige er en enkelt dag uden aftaler. Det giver lidt ro til mit hoved og forhåbentlig også mulighed for at få skrevet noget af det, jeg mangler at forberede. Indtil videre er det godt begyndt.

Strikketøjet er også med – de sidste omgange tager lang tid at strikke. Jeg nåede at lytte til en podcast om den kommende søndags prædiken, inden jeg var færdig med en omgang.

I køkkenet står en dej til hævning, så der kan bages boller lidt senere. Det skal der også helst være tid til at gøre. Og er helt klart en af fordelene ved at have hjemmearbejdsplads, så kan en pause lige bruges i køkkenet 🙂

God onsdag – den sidste dag i juni.

Jette