Det er da blot den fineste sommermorgen. Flot blå himmel, sol i rigelige mængder og en natur, der i den grad viser overskud. Og ingen vind – det er en fornøjelse at bevæge sig udenfor.

Det vil jeg gøre lidt senere – dagen byder blandt andet på en frokost sammen med mit kære personale. Endelig kan vi mødes igen, sådan helt frit og det glæder vi os alle til. Så en del af fridagen bliver brugt i selskab med 6 skønne kvinder, som alle har haft deres gang i kirken i mange år. Alene det skaber et særligt bånd. At vi trives i hinandens selskab vidner vores studie tur til Bornholm om – selv om det allerede er længe siden. Tiden løber godt nok hurtigt 🙂

Mandag morgen bød også på en lille tur i haven – for at se efter nogle jordbær. Planterne står meget tilfældigt, men det forhindrer dem jo ikke i at give nogle bær. Jeg deler dog med snegle og bænkebiddere – men det for være. Dem jeg plukker, nyder jeg – eller gemmer i fryseren til en anden god gang.

Og så blev det til en lille sommerlig buket med en af pæonerne i centrum. Omkranset af blandt andet skvalderkål i blomst 🙂 Lige her gør skvalderkålen god gavn.

Weekenden har været fyldt med fest og farver og kirkelige handlinger – hvor er det dejligt, at det er blevet muligt igen at mødes og være sammen og få hilst på nye mennesker. Jeg er så glad for mit coronapas – der dog mangler sidste stik, men det kommer 🙂

God mandag.

Jette