Tiden iler afsted – men det er jo kun fint nok 🙂 Men det betyder jo ofte, at der er noget, man ikke helt når. Også her, så der kommer ikke noget bagværk i dette indlæg. Men til gengæld dejlige billeder fra naturen uden for. For hvor er det bare en skøn tid der ude – lige nu. Enhver tur rundt i haven er fyldt med glæde over smukke blomster og skønne dufte.

Jeg er hos Ole i dag, har flyttet kontoret herover 🙂 Og hans have har bare nogle flotte store og gamle rhododendron. De lyser op.

Og ude blandt juletræerne sker der også noget. De er begyndt at lyse op med lysegrønne spidser. Det er fascinerende at se den kommende tid, hvor en helt skov kan ændre udseende.

Alba var med på tur rundt blandt træerne, hun snuser, løber og spiser lidt græs. Ingen tvivl om, at hun også godt kan li’ sol og sommer og en tidlig morgen med nye og friske dufte 🙂

Inden for – i Oles udestue – er det godt at sidde og strikke 🙂 Jeg er stadig i gang med sjalet med natsværmere. Jeg hygger mig og glæder mig over hver ny natsværmer der dukker op 🙂

Nu må jeg til gengæld hellere begynde at skrive på en prædiken – der skal jo prædikes på søndag.

God weekend.

Jette