Så er vi en uge inde i det nye år. Det er dejligt at årstallet er skiftet, men det føles nu alligevel lidt som at fortsætte i samme spor, som det vi forlod. Restriktioner er for alvor en medspiller i hverdagen. 

Men der er også andet – ikke mindst er det blevet lidt vinter. Og det er nu helt perfekt at have vinter i januar. Jeg er hos Ole i Jylland, og her er der hvidt udenfor – ikke helt vildt meget, men nok til at skabe fornemmelsen af vinter.  

“Det er hvidt herude ..” titlen på St. St. Blichers gamle sang dukker op i erindringen. Det er efterhånden sjældent man kan synge den, hvor der også er hvidt derude 🙂 Hyggeligt og fint ser det ud.

Mit lille strikkeprojekt – et hundedække til Alba – er blevet færdigt. Og Alba stod fint som model – et kort øjeblik 🙂 Jeg ved ikke om Alba synes, det var så nødvendigt med en lille overfrakke 🙂 Men hun tog det meget pænt. 

Modellen er dog ikke så god igen – den er for lang og glider let ned til en af siderne. Men som et første forsøg er jeg godt tilfreds. Og den hvide hund er blevet lidt lettere at se i sneen.

I dag skal der også skrives en prædiken – vi må holde gudstjeneste igen. Lidt ubegribeligt, men vi har gennemgået alle restriktioner, så det er sikkert nok at komme i kirke igen.

God weekend.

Jette