I lørdags blev yngstemanden i min lille familie 27 år. Ufatteligt hvor alle de år er blevet af. Men dejligt at være en del af, og en velsignelse at opleve, at det går ens børn godt. At de så at sige vokser med opgaven. Og det har de gjort alle tre. 

Peter valgte af fejre fødselsdagen i Aarhus, med aftensmad i hans lejlighed og inden da en tur ud i naturen. Og her er Aarhus jo et godt sted.

Vi begyndte i Dyrehaven, her var rigtig mange dyr og ret så mange mennesker. Men man forstår det godt. Vejret var skønt, farverne smukke og dyrene flotte. De var samtidig nysgerrige og ville gerne håndfodres – så det var et hit 🙂 

Dyrehaven ligger i Marselisborg og lige ud til vandet. Så der måtte vi også lige ned. Jeg har været her nogle gange, også da der var Sculpture by the Sea. Denne fine udstilling af vidt forskellige skulpturer, som man kunne gå langs vandet og iagttage. En super måde at få kunst og kultur ned i øjenhøjde på.

Den uendelige bro blev første gang opført i 2015 og siden taget ned igen. Men ønsket om, at den kom tilbage var stort, så nu er den permanent stillet op hen over sommeren. Jeg havde læst, at den ville blive taget ned efter uge  42 – men vi var heldige 🙂 Den var her endnu – og så måtte vi naturligvis en tur rundt på den. Jeg er altid fascineret af kunst, hvor man selv kan spille med eller gå med. Så turen rundt på broen med det rene og klare vand under broen, det var bare så fint.

Peter lavede aftensmad – i det lille køkken – men det gik fint og der var mad nok til alle. Desserten havde jeg medbragt, han havde på forhånd sagt, at en cheesecake ville blive meget værdsat 🙂 Og den smagte nu også meget godt.

God mandag.

Jette