Det begynder at ligne en hverdag i sommerhuset. Præstegården er rungende tom – det høres, når jeg går gennem de mange stuer og rum. Og jeg kan se, hvor meget plads jeg egentlig har haft at boltre mig på 🙂

Og der er helt klart ikke ret meget plads i sommerhuset 🙂 Så for første gang i mit liv har jeg valgt at sætte glas med bønner, nødder og rosiner op på hylden – så de kan ses, og det ser faktisk også ret fint ud.

I ugens løb blev der bagt en æblekage – med æblemos fra fryseren. For ved flytningen skulle fryseren jo også tømmes, og her dukkede noget æblemos op. Og det fungerer fint i en kage. Mine søde kollegaer spiste og prøvesmagte den til vores personalemøde, og sagde god for kagen. Flormelisen skulle være sigtet på – men sien var ikke kommet med, så det kunstneriske udtryk lader lidt tilbage at ønske 🙂 

Jeg har flere gange kigget til mine kartofler, dem der voksede i tang. Og har også spist nogle stykker. Men udbyttet her ikke været prangende. Men det var sjovt at se om det kunne lade sig gøre. I går endevendte jeg tangen for at finde de sidste kartofler, og nu har jeg da kartofler til nogle måltider. Jeg forsøger at få lavet aftensmad hver dag – men kan godt fornemme, at der går noget tid på vejen. Men det er det værd, jeg nyder at bo i huset, der er så stille, varmt og hyggeligt. En lille hule 🙂

I går skinnede solen, så jeg havde besluttet at nu skulle græsset slås. Det vokser stadig. Jeg fik også kørt den batteridrevne klipper i stilling og nåede et par omgange – men så var batteriet fladt. Så blev det sat til opladning, og jeg nåede at få slået græsset inden solen forsvandt 🙂

Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal ned og se til vandet hver dag. Det er spændende at følge, hvordan det skifter fra dag til dag. Forleden var der meget lavvande, mens der i går var højvande. Og så er lyden af vand og den friske vind godt for krop og sjæl. Så når muligheden nu er der, så er det bare om at benytte sig af det.

Nu er det weekend – en travl weekend i kirken. Håber du får en dejlig sensommer weekend.

Jette