Og ja i denne omgang er det virkelig nyt – ikke noget med den blå avis eller genbrug på anden vis. Ja, det skal da lige være det træ, som mit nye flotte skilt er blevet lavet på. Jeg ved det faktisk ikke.

Men forleden kom min kære mand og forærede mig et nyt og virkelig flot skilt. “Kærnehuset” stod der skrevet på det fineste træ. Skiltet er stringent i formen og passer til husets udtryk. I går blev det så sat op, så nu er ingen i tvivl om, hvor Kærnehuset ligger eller hvilket nummer, det har 🙂

Men der kom også mere nyt! Sommerhuset har fået sin egen plæneklipper. Igen er det manden, der har været på indkøb, til stor glæde for mig. En elektrisk multiklipper, som klipper græsset fint og ikke efterlader sig klumper af græs 🙂 Jeg vil tro – uden at vide det – at det også er ret miljøvenligt med en elektrisk klipper. Batteriet tages med ind og oplades med vindmøllestrøm 🙂 Og samtidig larmer den ikke – så jeg kommer ikke til at genere naboen, når græsset skal slås.

Det nyeste højbed er også kommet godt i gang. Jeg såede sommerblomst-frø for noget tid siden, og nu er de heldigvis begyndt at spire. Jeg har ingen fornemmelse af, hvad det er for nogle blomster – men det er heller ikke det vigtigste. Bare de vil blomstre og give liv til haven, så er jeg glad. Og så nyder jeg, at kunne vande dem med vand fra regnvandstønden. Det har været godt her i den tørre april.

Foråret bringer også nye grøntsager – de første friske hvide asparges blev købt i går. Og de var virkelig lækre. De kom med hjem og blev tryllet om til aftensmad.

Let kogte asparges med ærtepuré, ristede solsikkekerner og bacontern ledsaget af et par skønne silkehønseæg. Det er da lækkert og farvestrålende 🙂

Det var en god søndag – og nu er den nye uge begyndt.

God mandag.

Jette