Ferien begynder at anes i horisonten 🙂 Næste mandag cykler Ole og jeg til Middelfart og tager toget til Aalborg – og sĂĄ cykler vi rundt i det nordjyske nogle dage. Overnatninger er bestilt – jeg skal være helt sikker pĂĄ, at jeg har en seng at sove i om natten 🙂

Men først venter endnu en travl uge – mine kollegaer holder stadig ferie. Men der er ved at være styr pĂĄ aftaler og kirkelige handlinger, sĂĄ en dag af gangen, sĂĄ kommer vi nok i mĂĄl.

Ugen byder ogsĂĄ pĂĄ vores 4 ĂĄrs bryllupsdag – og en 50 ĂĄrs fødselsdagsfejring. Plus en del forskellige gæster i sommerhuset, sĂĄ der skal gøres klar og vaskes sengetøj nogen gange 🙂

Det er helt tydeligt, at sådan er mine uger ikke normalt 🙂 Men denne kommer til at gå hurtigt, og blive fyldt med mange indtryk og gode oplevelser.

God mandag.

Jette