Hvilken forskel i vejret hen over natten. Jeg gik i seng, hvor vejret var mildt og lunt – og vågnede til blæst og regn og noget, der mest af alt mindede om efterår.

Men som jeg har skrevet tidligere, så giver vejret os altid noget at snakke om 🙂 Kontrasten bliver endnu større, når jeg kigger på billedet fra i går – af ugens buket. Den er fotograferet i sollys og dejlig varme, en fin dag på terrassen.

Og ordene fra en af vore sommersange dukker næsten af sig selv op i ens hovede:

“Du danske sommer, jeg elsker dig,

skønt du så ofte har sveget mig.

Snart kolde farver i sky og vand,

snart nøgne piger ved hver en strand!

Mer, mer, mer

jeg dog dig elsker, hver gang du ler.”

Det er de kolde og mørke farver, der er fremme i dag – i går var lyset mildt og blødt.

Den lille buket er til projektbuket2020 – hvor der hver uge plukkes en buket fra havens og naturens skatkammer. Jeg synes, det er en sjov udfordring at deltage i – og den giver anledning til at se lidt nærmere på, hvordan blomsterne udvikler sig og blomstrer på forsekellige tidspunkter. Den første buket jeg havde med, var i uge 18

Lidt typisk for mig, så er det ofte småt og enkelt – det holder jeg meget af. Men en sådan buket kan næsten forsvinde i en stor præstegård – her havde det været bedre, hvis det var store og overdådige buketter jeg sværgede til 🙂

Den lille fine stage er en gave fra min kirkesanger, jeg har haft den i mange år. Den er lidt speciel, og der er virkelig kun plads til et par stilke i toppen af glasblomsten.

På en kølig sommerdag

Jette