Ja, det er kager til et bryllup – men man kan faktisk ikke se det umiddelbart 🙂

SĂĄ de to lækre kager kunne sagtens serveres til en anden anledning, hvis det skulle være. Men det er til en ung kvinde og hendes kæreste, som i dag vies i Odense. Jeg hĂĄber pĂĄ alt det bedste for dagen og deres liv sammen. Jeg har tidligere lavet en Maltesers kage til bruden, da hun blev student, sĂĄ der er lidt sammenhæng her.

Den anden kage er tænkt at skulle ligne, men maltesers indeholder hvedemel, og derfor kan de ikke bruges på en glutenfri kage. Derfor er den blevet pyntet med små fine chokoladekugler, som jeg fandt hos den lokale chokoladebutik i Middelfart.

Transporten af de to kager var næste udfordring – men heldigvis havde familien to store flamingokasser, som fint kunne rumme kagerne, sĂĄ de blev sikkert transporteret til feststedet. Fadene er fra de lokale genbrugsbutikker. Jeg gav 20 kr. for hvert af de to fade, og de er bare ret fine.

Den glutenfri kage har denne bund – den er skrøbelig og gik i stykker undervejs – men mousse og ganache redder det hele 🙂

Kanten rundt er kun smurt op med ganache, her gælder det om, at fĂĄ det sĂĄ glat som muligt – jeg synes det lykkedes nogenlunde 🙂

God weekend

Jette

Og sĂĄ er jeg lidt vild med de smukke chokoladekugler, der changerer i farven.