Det har været Palmesøndag, og det har været en dejlig weekend – omend stadig helt anderledes og underlig. Og med et pressemøde i aftes, det igen lukkede kirkerne en måned, så føles det endnu mere underligt. Det er lidt svært at navigere i – selv om meldingen jo er klar nok. Bliv hjemme og gør det du kan derfra.

Men tilbage til en dejlig weekend – velsignet med skønt vejr. Og derfor er alle billeder ude fra, for der var nok at gøre, og plads til at gøre ikke så meget 🙂 Den lille rabarber spire står i Oles have – lidt klemt af grantræer og græs – nu prøver jeg med lidt førstehjælp, og håber den klarer skærene og bliver lidt større. Et par stængler til en rabarberkage var da ikke af vejen, selv om der er et stykke vej endnu 🙂

I sommerhuset var der lunt og godt. Både Diva og Alba fulgte aktiviteterne fra terrassen. Og nød generelt at der kunne tages en lille lur i en solstråle.

Græsset er kommet godt i gang. Det så ikke ud af meget i 2018, men nu går det meget godt. Ole var i gang med plæneklipperen, og det pyntede gevaldigt 🙂

Jeg var i gang med at tage fliser op – vi fik hentet noget jord på den lokale genbrugsplads, så hullerne kunne lappes.

Og så sagde min søster en gang til mig, at pauserne er vigtige 🙂 Især når man arbejder hjemme hos sig selv. Og det har hun vist meget ret i – så vi nød et glas køligt hvidvin på terrassen sidst på eftermiddagen, mens solen varmede noget så dejligt.

Og så fik jeg taget hul på et nyt projekt. Jeg har det sidste år talt om, at når der skulle sættes kartofler igen – så skulle det være med tang som dække! Jeg har set en udsendelse med Søren Ryge, hvor han besøgte en familie, som netop dyrkede kartofler på den måde. Og det lød bare så spændende, så det må prøves. Med fare for at blive til grin 🙂 Men nu er vi i gang.

Kartoflerne var forspirede og blev lagt oven på græsset.

Og så blev der toppet op med tang. Vi hentede tangen nede på stranden, der var rigeligt af det. Vi brugte godt et par trillebørfulde til stykket her. Nu venter jeg spændt på at se, hvad der sker 🙂

Og sådan nåede vi til tirsdag i den stille uge. Det kaldes dagene op til påske – men i år er de mere stille end normalt.

Må du have en dejlig forårsdag.

Jette