Brød og blæsevejr

Når det bliver mandag – så har jeg som regel en dag for mig selv – med hvad jeg nu har lyst til at gøre. Om det så er at se Badehotellet kl. 7 om morgenen 🙂 Og i det hele taget gøre som jeg vil, og udsætte til i morgen, det jeg ikke lige har lyst til i dag 🙂

Men at bage et brød og gå en tur i blæsevejret – det var gode indslag på min fridag. Brødet har hævet i min hævekurv, det er længe siden, at den har været i brug. Og så er dejen også blevet foldet sammen efter inspiration fra den lille brødrevolution. Jeg fik ikke taget billeder, men det var lidt spændende hvordan resultatet ville blive, når dejen blev foldet ind over sig selv, i stedet for trillet til en rund kugle, som jeg plejer at gøre.

Men dejen arbejdede fint under hævningen, så det blev et dejligt brød, der hang godt sammen. Og som smager dejligt 🙂

Blæsevejr var det også. At gå i medvind var som at blive sat i løb. Modvind var mere op af bakke, men alt i alt bare godt at være lidt ude.

Brød og blæsevejr er jo helt almindelige hverdagsglimt – set fra landsiden.

Jeg fik ved en fejl lagt billedet af brødet op på kirkens facebookside – det var tiltænkt konfirmanderne – for spørgsmålet lød, hvilken del i Fadervor billedet refererede til. Heldigvis skete der ikke noget ved det – det gav i stedet anledning til at sidens besøgende selv gik i gang med at svare på spørgsmålet 🙂 Og det er vel så lidt kristendom i hverdags dragt.

God tirsdag.

Jette

Forrige indlæg

Kæmpecookie med marcipan

Næste indlæg

Et uheld

2 Kommentarer

  1. A + K = ♥

    Uhm, det brød ser ganske fantastisk ud.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 Det blev faktisk også ret godt. Det er jo det spændende ved at bage selv, at nogen gange så går det bare rigtig godt, og andre gange lidt mere – okay, bedre held næste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal