Så er det blevet tid til at sige tak for god gavn i december – men nu må det videre. Det er mit lille juletræ i potte, som har stået med en lille lyskæde på og lyst og budt velkommen i hele december, ude på fortrappen.

Men nu er vi alligevel et godt stykke inde i januar, og julepynten er kommet i kasser og sat væk, så nu blev det tid til at få det lille træ flyttet og plantet.

Det har hele tiden været meningen at det skulle ned i sommerhusets lille lund af træer. Her kommer stille og roligt flere træer – men det tager bestemt nogen år, før der kan siddes i skyggen af dem 🙂

Det er altid spændende om det lykkes med omplantningen fra potte til jord. Jeg har prøvet det flere gange, og det er ikke alle træer der har klaret det. Men dette ser nu fint og friskt ud – og med et rimeligt vejr, så tror jeg nok, at dette skal komme i gang.

En tur rundt i præstegårdens have i går viste de første små vintergækker – endelig noget der ikke var brunt 🙂 Men små fine hvide hoveder, der lyser op. Men små er de, jeg havde ikke en vase der var lille nok 🙂

God tirsdag.

Jette