En glad mor

Lige en opfølgning på det at bekymre sig 🙂

For heldigvis – og nok også naturligvis – så gik det godt, da yngstebarnet i går var til eksamen. Og det var da også en meget glad ung mand, der ringede til mig og fortalte – Nu er jeg bachelor” Hvor er det dejligt, at han er nået dertil, og hvor er det dejligt, at jeg ikke har flere børn, der skal til eksamen.

Jeg ved jo godt, at det er dem selv, der har ansvaret for deres liv, og deres uddannelser – men ønsket om at det må gå godt, den følger med det at være forældre.

Nu slapper jeg af – har friweekend, så sognet er overladt til min gode kollega. I morgen tager min svigerinde og jeg til work-shop i strik. Det bliver både sjovt og spændende. Det kommer der lidt mere om i næste uge.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

At bekymre sig

Næste indlæg

Til strikke-hæklefest :-)

2 Kommentarer

  1. Lene

    Tillykke med sønnen og ja med glæden over vores børn kom også bekymringen ind i vores liv 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 Ja de to ting følges af – uanset, hvor gamle de kære børn bliver. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal