Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg er kommet sådan i lys og gran humør – men måske fordi, det bare er enkelt, virkningsfuldt og skaber en god stemning 🙂

I sidste uge lavede jeg en lille dekoration til sommehuset – i går blev det en lille granbuket til Oles udestue. Det gode ved udestuer er jo, at de er ret kølige på denne årstid, og så kan der fint stå en lille dekoration med lys – og holde længe – og samtidig sprede lys og glæde.

Jeg var først en tur i præstegårdens kælder og fandt en gammel kagedåse, kom oasis i bunden og så ellers gran og grønt fra haven. Jeg har en gammel kristtjørn, hvor der er fine røde bær på, de gør sig godt her. Og så var jeg ovre i naboens hegn, han har en rød kornel – tror jeg den hedder – den har bare så fine røde grene. Og så er der et par grankogler, og så en led-lyskæde, til strøm. Jeg er ikke til batterier, men grøn strøm, ja-tak 🙂

På loftet fandt jeg et lille rødt, hæklet hjerte. Det er også kommet på, så kan der komme lidt mere pynt på, når advent nærmer sig 🙂

Dette med at bruge årstidens blomster, det havde graveren også gjort, da hun lavede alterbuketten til i går. Den var så fin. Jeg tror det meste er hentet på kirkegården – her er der på tomme gravsteder plantet nogle stauder. Dem kan der så klippes af, når der skal pyntes i kirken. Det synes jeg er en rigtig fin ide. Og det er altså skønnere at se på blomster og planter end på små grå perlesten, når man færdes på kirkegården.

På en smuk novemberdag.

Jette