I denne uge begynder det for alvor med konfirmander og minikonfirmander, der myldrer ind af konfirmandstuens dør 🙂 Støj- og aktivitetsniveau stiger betragteligt. Men det er ogsĂĄ spændende – og udfordrende.

Jeg ved faktisk ikke, hvor mange der kommer. Men lige i underkanten af 20 skal der nok være pĂĄ de to konfirmandhold. Nu har jeg gjort klar – og har flere mapper og bøger i baghĂĄnden, hvis det skulle blive nødvendigt 🙂

Jeg har valgt at bruge samme grundbog igen i ĂĄr – den er ret udmærket og har god plads til at skrive i. Og sĂĄ tror jeg, det giver noget at have sin egen bog, og have det hele samlet et sted, i stedet for alt for mange kopier – eller hjemmesider, der skal kigges pĂĄ.

Konfirmanderne er blevet bedt om at tage en ting med hjemmefra, som de forbinder med kirke og kristendom. Og så skal de selv fortælle om, hvad det er og hvad det betyder for dem.

Det er ikke noget jeg har fundet pĂĄ – men et forslag fra bogen. Og som det blev forklaret, konfirmander har det ligesom Peter Plys, de vil gerne høre en historie om dem selv 🙂 Det vil vi vel egentlig gerne alle sammen. Og samtidig fĂĄ vores egen historie og fortælling knyttet sammen med noget, der er større end os – det giver da en god sammenhæng, og er med til at gøre vores liv vigtigt i samspil med andre.

Nu glæder jeg mig til at høre konfirmandernes historie.

God tirsdag.

Jette