I dag er det hverdag – og dermed mere tid til at sidde foran pc’en og tænke tilbage på en dejlig pinse – med bryllup, gode gudstjenester og dejlig musik.

2. pinsedag er der altid fælles gudstjeneste for kirkerne i den gamle Middelfart kommune. Det er en rigtig god idé, så bliver fællesskabet større, og vi er flere til at dele opgaverne. I år var det Middelfart kirke, der havde staffeten og lavede det forberedende arbejde. Så jeg skulle primært dukke op og varetage et af ledene i gudstjenesten.

Det begydte godt, men lige efter bedeslagene begyndte det at regne, og det var desværre ikke kun en forbigående byge – så inden det blev min kollegas tur til at holde sin prædiken brød vi op, og gik indenfor. Og det var en god beslutning, men også ærgerligt, for det hele var flot arrangeret til at holde en udendørs gudstjenenste.

Den musikalske overraskelse – en sækkepibe spillende mand i kilt – fik lidt vanskeligere betingelser at spille under. For en sækkepibe lyder bare bedst udenfor 🙂

Efter gudstjensten gik turen til Mariehaven. Sidste år besøgte vi haven på tur med menighedsrådet. Nu havde jeg lejlighed til at høre musik på scenen, og det var festlig og fornøjeligt. Birte Kjær var den sidste kunstner, vi hørte, inden vi kørte hjem og fik varmen igen. For selvom kalenderen siger sommer og næsten midsommer, så er temperaturen lunefuld.

De næste par dage byder på præstekonvent – så der bliver fyldt ny teologisk viden ind i hovedet. Det bliver vældig godt.

God tirsdag.

Jette