I weekenden havde jeg ingen mobil telefon. Det var nu ikke, fordi der var sket noget med den – jeg havde bare glemt at fĂĄ den med hjem fra sommerhuset 🙂 Og valgte at lade den blive der, til jeg kunne hente den i gĂĄr.

Ribsbusken trives 🙂

Men det er nu underligt ikke at have den lille sag i nærheden. I lommen eller pĂĄ bordet eller i tasken. Det gik nu alligevel meget godt. Lige bortset fra, da Peter sad i toget pĂĄ vej hjem, og han blev forsinket – sĂĄ var det ikke lige til at fĂĄ fat i mig. Hele familien nĂĄede nærmest at blive involveret i problemet – men hjem kom han dog 🙂

Gyvel pĂĄ vej

Og jeg har fĂĄet telefonen tilbage i nærheden. Det jeg savnede mest var kameraet. Det er bare sĂĄ let altid lige at kunne tage et billede. Men pĂĄ den anden side, nĂĄr man ikke har den – sĂĄ betyder det jo, at man kan være til stede i øjeblikket i stedet for at skulle zoome eller stille skarpt pĂĄ noget. Bare lytte, opleve og mærke. Det er ogsĂĄ godt.

I dag bliver der ikke taget mange billeder – der er møder og samtaler det meste af dagen – sĂĄ jeg vil ønske dig en dejlig tirsdag.

Jette