I dag ville jeg have skrevet om et godt møde og en spændende begivenhed, som snart skulle have løbet af stablen.

Men så blev er udskrevet valg!

Det er såmænd godt nok – men sådan en beslutning har det med at sætte en stopper for rigtig meget andet. Også det, som Kauslunde kirke og vores nye projekt skulle have deltaget i.

Så sent som i går havde vi møde omkring projektet, der blev lavet slagplan og drøftet mange praktiske detaljer – men nu er det skudt til hjørne. Og venter til efteråret. Helt præcist den 14. september, hvor der afholdes et stort indsamlingsshow, med titlen “Danmark planter træer”– og hvor kirkens skovprojekt er udtaget til at modtage penge fra. Det er vi selvfølgelig super glade for og stolte over, at være kommet med i betragtning. Men lidt ærgerligt, at det hele bliver udskudt til efteråret.

Det betyder dog, at vi har bedre tid til at forberede os. Og det har vi egentlig brug for. Det kræver noget, at omlægge et stykke jord fra landbrugsdrift til skovdrift – men det er en god beslutning, og vi glæder os til om føje år, at marken som en løvskov står 🙂

Til mødet i går havde jeg bagt boller – til glæde for deltagerne. De nød, at der var lune boller til formiddagskaffen. Jeg havde bagt langtidshævede grovboller og bløde gulerodsbrud. Og været i haven og plukket et par rhododendrongrene, så konfirmandstuen fremstod venlig og indbydende. Og vi havde et godt møde. Men lige nu skrinlægges alle planer nogle måneder.

Men der kommer nyt, når det går løs igen 🙂

God onsdag.

Jette