Det har været en dejlig weekend, men masser af stemning og juletræer, der blev tændt rundt omkring. Små og store, men alle er de med til at lyse op i en mørk tid. December er nu en dejlig måned.

Her er juletræet ved Forsamlingshuset. Det blev tændt i går efter gudstjenesten. Rigtig mange havde valgt at begynde første søndag i advent i kirken, inden vi tændte træet og bagefter spiste en fin brunch inde i forsamlingshuset. Det var virkelig en hyggelig formiddag.

Lørdag blev juletræet tændt her i byen. Det fik jeg så først taget et billede af i dag, efter at lyset var slukket 🙂 Men når mørket falder på, vil det lyse og sprede stemning til enhver, som kører forbi.

I går var vi en hurtig tur i Århus. Peter skulle lige have flyttet lidt mere i forbindelse med sin flytning 🙂 Og så var vi så heldig at kunne være med til, at det store juletræ ved rådhuset i Århus blev tændt. Det var ret så hyggeligt med mange mennesker, men sang og musik og tale af borgmesteren – inden træet blev tændt. Et 24 meter højt juletræ, som nu stråler om kap med himlens stjerner.

I den mere beskedne ende er der så mit eget lille juletræ, som jeg dagligt glæder mig over har fået lys på. Det er hyggeligt at kigge ud på om aftenen.

Turen til Århus gik også forbi julemarkedet i Ridehuset. Et spændende sted, men utroligt mange kunsthåndværkere, der udstillede og solgte deres ting. Jeg fik denne lille fine engel med hjem 🙂 Den har fået selskab af dagens kalendergave fra mine børn. Og det er tydeligt at de kender mig – rosiner og chokolade 🙂 Det er da bare guf 🙂

På en grå december dag – men pyt, det er en dejlig måned.

Jette