Havepynt

Jeg bliver aldrig dekoratør. Men jeg synes, det er lidt sjovt en gang imellem at være lidt kreativ ud i det grønne. Og med nettet som god inspiration, gik jeg i gang i går. Karen skrev forleden et super fint indlæg om efterår i haven, med små rum og tableauer – dem kiggede jeg noget misundeligt på. Og kiggede videre på Fru Pedersens blog – og blev endnu mere misundelig.

Men nu er misundelse en grim ting 🙂 Så derfor gik jeg selv i gang – og prøvede at gøre det jeg selv kunne. Og det blev ikke så fint som det på nettet – men jeg havde det sjovt og hyggeligt, mens jeg lavede det hele. Og det er nu det vigtigste!

Jeg brugte det lille havebord som udgangpunkt til at stille mine ting på. Det kom en julerose (fra Netto) i en gammel fin skjuler, kritsttjørn i en anden ældre skjuler og et fad med lærkekogler og endelig lidt troldhassel. Alt sammen noget haven har i forvejen.

Men græskaret er det sjove. Jeg har ikke før arbejddet med at udhule græskar og sætte lys i, men det er nu ret hyggeligt. Det udhulede græskar fik boret små og store huller, og så kom der en lille lyskæde – til strøm – inden i. Det var Fru Pedersens ide, og jeg synes det er genialt. For jeg får aldrig tændt de små stearinlys, der normalt sættes i græskarlygter. Og jeg synes, det er for tidligt at sætte lys på et juletræ – så det her er smart 🙂 Nu er der lidt lys i mørket.

Jeg klippede også rosenknopper – eller hvad det nu hedder – og kom i et lille glas fra kælderen. Igen Fru Pedersens ide – også at de blev overhældt med eddike – vist for at konservere lidt.

Det blev faktisk et lille fint bord med efterårspynt. Eneste problem er, at det jo står ude, hvor vind og blæst hersker – så her til morgen måtte der lige samles lidt sammen på det hele 🙂

Nu venter en Alle Helgens weekend. – Med en helt særlig gudstjeneste og stemning på søndag. Her mindes og læses navnene op på dem, der er døde og begravet fra sognet det sidste år. En god tradition, hvor alle kan være med, for måske er det ikke i år nogen er døde fra en, men så andre år. De tænkes også med på søndag.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Glutenfri engelsk julekage – på vej

Næste indlæg

Bloggen fylder 5 år

1 Kommentarer

  1. Karen

    Det ser da fint ud 🙂 Det er lang tid siden, jeg har haft tid til blogturne, og jeg har slet, slet ikke fulgt med hos alle mine yndlingsbloggere. Det er hende Fie, der tager tiden. Heldigvis er hun nu 9 måneder, og der er enkelte ting, der begynder at blive lettere. Så med lidt held er jeg snart på omdrejningshøjde igen! Tak for link – og selvfølgelig kan du også pynte – det kan alle. Bare begynd i det små og byg så på, efterhånden som du får lyst.
    Kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal