Her til morgen sad jeg på kontoret og kunne se, hvordan himlen bare blev mere og mere blå. Så dejligt, for de sidste par dage har godt nok været temmelig våde og blæsende og kølige.

Men nu lader det til at pinsesolen er ved at tage over. Hvor skønt.

Da jeg lavede min langtidsbagte kompot af de fine rabarberstilke, så kom der også en del saft ud af det. Ren rabarbersaft og sukker. Og det blev i overskud, da jeg bagte rabarber-vaniljekagen.

Men nu kan det så nydes som saftevand – ude på terrasen. På mit nyindkøbte bord. Som erstatter det , som blev splintret, da stormen hærgede.

Langt om længe fik jeg taget mig sammen og fandt et bord, jeg synes om. Købt i Jysk. Det var nok ikke det mest budgetvenlige. Men det er et bord, som står godt fast. Og det er vigtigt. Jeg bryder mig ikke om borde, der vipper!

Terrassen har også fået lidt nye blomster. For da jeg deltog i  Brylleløbet, var der stort set gevinster til alle løbere, og jeg fik blandt andet blomster. Og det var fint. Nu kan de pynte her.

Og så er den næste madblogger udfordring #3 – sommermad kommet – og jeg er med igen. Det er lidt sjovt at blive udfordret. Nu må vi se, hvad det bliver til denne gang. Jeg har tilmeldt mig “Årstidens søde køkken”, hvor det handler om sommermad, ud fra tre givne råvarer, somskal indgå i besvarelsen. Nu venter jeg så spændt på hvilke det er.

Og nu vil bloggen holde pinseferie – og jeg vil holde gudstjenester. Det kommer der lidt mere om på tirsdag, når den store fælles friluftsgudstjeneste forhåbentlig er vel overstået.

Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig pinse.

Jette