En milepæl og nye beboere

Weekenden er gået over stok og sten – i bogstaveligste forstand 🙂 Og har budt på bekendtskab med nye beboere. Det første planlagt, det anden helt uinviteret.

Det er ikke mig, der skal have hund, men Ole har nu besluttet, at han gerne vil have hund igen. Og i lørdags var vi på besøg hos den lille familie af bomuldshunde, hvor en blev valgt, og som nu om nogle uger flytter til Hejsnvig 🙂

Små uldtotter, der er utrolig kære. Velvidende, at når de bliver lidt større er der også noget arbejde med dem. Men mest glæde. På billedet her var de kørt træt 🙂 Det er den lille tæve, der ligger øverst, som jeg kommer til at kende meget mere.

I sommerhuset på den overdækkede terrasse er der også flyttet nye beboere ind – og som nævnt ikke inviteret. Men nu er de kommet, så de får selvfølgelig lov at blive sæsonen over. En svale har bygget rede øverst oppe og flyver til og fra. En gang har den været inde i huset, men kom fint ud af døren igen. Det er lidt sjovt, at netop svaler kan finde ud af det med at komme ind og komme ud igen – uden at ramme vinduer og glaspartier.

Jeg mindes svaler fra min barndom, der boede altid nogen i stalden 🙂

Og nu vi var ved sommerhuset – så blev der lagt trædesten i det nysåede græs. Jeg skriver snart om prosessen med haven, men her er lige et glimt at Trine og hendes kæreste – de gav en hånd med. Hyggeligt – og effektivt.

Og så har bloggen nået en milepæl – over  300 000 sidevisninger. Det er da godt nok mange, der har været indenom og kigget på en side 🙂 Tusind tak til enhver der har været forbi.

For selv om bloggen er til for min egen skyld, og min egen dagbog og opskriftssamling – så er det altså også dejligt, at andre kan have lidt glæde af og gøre brug af noget det, jeg skriver om. Stort som småt.

Endnu en gang tak for følgeskab 🙂

Jette

Forrige indlæg

Gak ud min sjæl, betragt med flid

Næste indlæg

Pesto og kaftoffelpizza

2 Kommentarer

 1. Karen

  Hvor er de kære, de små bomuldstotter 🙂 Ja, der er godt nok meget arbejde med en hvalp, men… når det første år er gået, er der mest sjov og hygge.
  Tillykke med de 300.000 – det er mange mennesker, når man sådan tænker over det.
  God Sct. Hans weekend – med eller uden bål.
  Kh, Karen

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen – og tak i lige måde med Sankt Hans bål. Her i Middelfart må vi godt – men ved sommerhuset må vi ikke. Så det bliver i hvert fald småt 🙂 Og ja, jeg sad og blev helt benovet over det høje tal, for det er da mange klik, der er foretaget. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal