Måske en lidt kryptisk overskrift. Men det handler bare om historier og detaljer, der kan ses på nettet 🙂

På min egen blog er der en tæller, der viser, hvor mange sidevisninger der har været. Og det er lidt spændende at følge med. Nysgerrig – det er jeg 🙂 Og for godt 2 år siden, da rundede jeg de første 50 000 visninger og syntes virkelig at det var mange. Og det er det også.

Men nu er tiden gået og de 200 000 er lige rundt om hjørnet. Det er faktisk mange klik og visninger. Og tak for hver eneste af jer, der har kigget forbi. Det er med til at gøre det relevant at skrive igen. Jeg skriver både for min egen skyld, det er en ret god dagbogsform, men det er naturligvis også dejligt at andre synes, det er sjovt og interessant at læse med.

Og det hele har nu også gjort, at jeg er blevet inviteret til at skrive indlæg på en hjemmeside, der handler om træ – i alle afskygninger! Og det må selvfølgelig siges at være temmelig langt fra bagning og festlige kager. Men ligger i tråd med sommerhusbyggeriet 🙂

Så har du lyst til at læse mere om sommerhusets historie – meget ved du helt sikkert allerede, hvis du har læst med her – men så er det blevet samlet lidt sammen og kan læses her.

Tanken er at der kommer yderligere tre indlæg på træ.dk i nærmeste fremtid.

På en blæsende onsdag, den sidste dag i maj – ønskes du en dejlig dag.

Jette