Jeg håber, du holder ud lidt endnu. Men det er ved at lysne med sommerhusbyggeriet, der sker virkelig meget i disse dage, som jeg så gerne vil fortælle om. Og med en travl pinse for døren, så er der ikke tid til at bage så meget. Det må komme 🙂

I dag er nogle glimt fra, hvad håndværkerne nåede i går. – Jeg blev super glad, da jeg gik dernede i aftes og ryddede op. Snakkede lidt med mig selv – og glæder mig meget til, at jeg bare skal nyde at være der 🙂

Mureren har sat fliser i bruseniche

og lagt gulvfliser. Gulvfliserne er en rest jeg har fået, som ellers bare stod i præstegårdens garage. De var til overs fra da præstegården fik nyt badeværelse for godt tyve år siden – og nu får de sidste fliser så nyt liv i sommerhuset. En lidt sjov tanke.

For længe siden – i efteråret – var jeg på besøg hos køkkenfirmaet, og fik bestilt det fineste køkken. Og endelig – endelig – er det blevet sat op.

Hvor er det godt at se. Og nogle lækre skabe, der lukker helt af sig selv 🙂 Der er også blevet lagt bordplader på og gjort klar til montering af vask og komfur.

Og der er kommet døre i 🙂 Utroligt at man kan begejstres over det – men jo, det er bare dejligt at se tingene komme i og komme på plads.

Om alt går vel, så afslutter tømreren sit arbejde i dag. Det bliver endnu et punktum, der sættes.

God torsdag.

Jette