Det bliver vist diskuteret på højere sted, om vi skal holde fast i sommertid. Det har jeg egentlig ikke nogen holdning til – men kan alligevel se, at hønsene ikke helt kan finde ud af, at det allerede er morgen, når de bliver lukket ud nu 🙂 De mangler vist en times søvn.

Men sommertid er jo også ensbetydende med, at sommermøbler eller havemøbler skal frem. Sidste år fik jeg ikke anskaffet hverken bord eller stole til sommerhusets terrasse (det regnede nu også ret ofte, så behovet var ikke så stort :-)) Men nu har jeg igen været på nettet. Og købt nyt – og købt i nonwood og polyrattan.

Jo helt forkert, når man ser på resten af sommerhuset. Men de er bare super praktiske og lette at holde. Det blev udslagsgivende  denne gang. Og rent faktisk så har jeg købt solsenge i samme materiale. Du kan lige se et glimt af solsengen her (Og hvor jeg glæder mig til temperaturer, som på billedet der!)

Bordet mangler – men det skal lige samles først, og jeg var alene nede ved huset, så det bliver først, når Ole kommer med derned. Forhåbentlig en gang her i påsken.

Terrassen skal også renses for alger og have linolie – når vejret bliver til det 🙂

Ja, det med sommertid og forår – det lader vente på sig. Men noget er lykkedes. Sidste år gravede jeg vintergækker op i præstegårdens have, delte dem og plantede dem ved sommerhuset. Og se – de blomstrer!

Men hvor bliver det dejligt, når farverne skifter til lidt mere lyst og farvestrålende.

God tirsdag, hvor det igen regner og er koldt.

Jette