I går fik jeg en skelsættende mail. Jeg fik færdigmeldt sommerhusbyggeriet – det foregår jo digitalt med NemID og vedhæftede filer – og kort efter at jeg havde trykket på send, kom en mail retur med den gode meddelelse : Sagen er afsluttet!

Hvor er det vildt at være nået hertil. Der mangler stadig lidt – noget gelænder og noget planering og græssåning, men de store ting – de er færdige.

Her var udgangspunktet –

og her er vi i dag 🙂 Ingen tvivl om, at det har været det hele værd.

Og hvad har det så kostet? Ikke at alt skal gøres op i penge, men det er trods alt en del af det.

Det blev selvfølgelig (!) dyrere end først antaget. Men ikke værre end det nok skal hænge sammen.

Det, som gjorde den store forskel, var de bevidste bæredygtige tilvalg – fsc-certificeret træ og træfiberisolering. Håndværkerlønninger er de samme uanset, hvilket materiale de har skullet arbejde med. Og her lige en cadeau til håndværkerne – hvor har de været dygtige. De har virkelig afleveret et stykke arbejde, de kan være stolte af. Og som vi nu kan nyde at tage i brug.

Men huset – eksklusiv grund, kloakering og indlæggelse af vand – løber op i 1,1 million. For 50 m2 hus og 20 + 32 m2 terrasse. Et lille hus og en stor terrasse 🙂

Og nu med sænkede skuldre og ikke helt så mange bekymringer. Det lykkedes at komme i mål. Og hvor jeg glæder mig til at sidde/ligge på terrassen – og læse en bog eller tale med hvem, der nu måtte være i nærheden 🙂

God onsdag.

Jette