Hvis du plejer at læse med, så ved du godt, at jeg ikke er den store havenørd 🙂

Men derfor synes jeg alligevel, at det er lidt sjovt at følge med i det små. Og med sommerhuset kom også muligheden for selv at bestemme, hvordan “haven” skal se ud.

Haven som mest skal være græsplæne, når den engang bliver anlagt. Området du kan se her – og faktisk også lige ane vandet i horisonten 🙂

Men inden da, har jeg plantet lidt forskelligt og lavet de to højbede, som skal være mine staudebede. Så ved jeg hvor blomsterne er – og et par krydderurter. Jeg har plantet både rosmarin og persille – købt billigt – og mod forventning trives begge planter rigtig godt. Og jeg nyder at kunne hente nogle kviste derude.

Der har været en snert af frost, græsset var hvidt af rim forleden morgen. Min lille rhododendron (en fødselsdagsgave) stod fin og flot i det frosne græs.

Med frosten blev det også tid til at grave min georgine op. Det har jeg aldrig prøvet før. Men den lille knold, jeg lagde i jorden i foråret, har givet så mange blomster og så megen glæde, at jeg var nød til at passe på den. Selv om jeg altid har sagt, at blomster der skal op om vinteren, de har et kort liv hos mig 🙂 Men nu er knolden gravet op og lagt til tørre inden den kommer ned i skuret og hviler til næste forår.

Årets sidste georginer.

Og som det sidste jeg har fået plantet er en ribsbusk! Graveren havde en stor busk i sin have, hvor der var en udløber – den måtte jeg gerne få. Så nu glæder jeg mig til at have ribs i min have til næste år. Om alt går vel 🙂

Ud over ribsbusken er der også oliventræet og æbletræet. Så med tiden kommer der vel lidt frugt i den lille have 🙂

Sommerhus er også vandet – så turen gik lige ned til stranden ved solnedgangstid. Hvor er det bare fint.

God onsdag.

Jette