Glimt fra Åbent hus

Det blev en super dag 🙂 Bloggens fødselsdag og Åbent hus i Kærnehuset den 4. november.

Smukke glasbowle med fine blomster

Og derfor fik jeg heller ikke taget mange billeder 🙂 men tænker egentlig også, at det vigtigste er at være til stede og få talt med sine gæster.

Fsc certifikat i glas og ramme

Der blev vist rundt og fortalt om sommerhuset – nu er det jo kun 50 m2 så det med at vise rundt er et lidt stort ord 🙂 Men der er meget at fortælle, som du allerede har læst meget om her på bloggen.

Glade gæster

Men interessen og lydhørheden var stor – og vi fik mange gode ord retur. Mange havde fulgt byggeriet på sidelinjen, mens andre hørte om det for første gang. Skruefundamentet blev studeret, der blev kigget ind under huset og talt om frostsikring og fodkulde. Begge dele tror vi, der er styr på 🙂 Vi har oplevet den første nattefrost, og huset klarede det fint. Der var lunt og godt inden døre.

Flotte strikkede karklude

Vi fik nogle skønne gaver 🙂 Betænksomme og brugbare.

Foderhus i pileflet

Og til glæde for andre end os selv 🙂

Kager til kaffen 

Og endelig fik vi kaffe og kage 🙂 Kaffen måtte gæsterne selv lave med kogende vand fra qookeren – det var et nyt bekendtskab for nogen. Men hvor er jeg glad for den. Altid kogende vand ved hånden, det er virkelig luksus.

Det var en skøn dag – så tusind tak til jer, der deltog – og alle I, der har læst med 🙂

Jette

Forrige indlæg

Rødbederugboller

Næste indlæg

Sommerhusets have

2 Kommentarer

 1. Karen

  Hej Jette 🙂
  Jeg er lige i gang med at indhente forsømt læsning hos dig. Spændende med Hong Kong og håndlæseren – den slags vil der altid være, og jeg er også vild med, at der er hul i højhuse, der ligger på drageruter.

  Chiatebirkes ser også lækre ud, mens den tunge chokolade'kage' nok er lige et nummer for heftig til mig 🙂
  Dejlige gaver til summer housewarming – men læg et låg over foderkræmmerhuset. Jeg så sidste år et billede af en solsort, der var død i et, fordi den var kravlet helt ned efter det sidste æble og ikke kunne komme ud. Det var så sørgeligt.
  Kh, Karen

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Karen :-9 tak for hilsen, og ja sommetider strækker en bloglæsning sig over flere dage, det er lige om at nå at følge med 🙂 Tak for info om fuglehuset – det havde jeg slet ikke forestille mig kunne ske. Jeg må i gang med et eller andet der kan holde små fugle ude. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal